ENERGYS

AZ ÚJ ENERGYS MÁR A PIACON

1/3/2017

Úgy döntöttünk, hogy követjük a lovak természetes igényeit. Elhatározásunk eredményeképp egy olyan egyedülálló koncepciót hoztunk létre, amely minden ló esetében egyéni takarmányadag létrehozását teszi lehetővé termékeinkből.

Az elvileg minden adag alapját képező Base termékcsalád granulátumaiban tehát csökkentettük a fehérjetartalmat, és azt rostokkal helyettesítettük. A nem csak sportlovak komplex egészségének javítása érdekében a granulátum a takarmányadag nyállal való megfelelő elkeveredését elősegítő, stressz csökkentő és emésztést segítő Premium takarmánnyal egészíthető ki. A takarmányadag a válogatott természetes alapanyagokból készülő Nature termékcsalád termékeivel is kiegészíthető.

Termékeink kölcsönös kombinációja tehát minden egyes ló esetében ideális takarmányadaggá "hangolható". A koncepció módosításával egyidejűleg az Energys márka formatervének radikális módosításáról is határoztunk. Az új logóban látható kör a természetességre és az élet soha véget nem érő körforgására, az ugró ló pedig a márka dinamizmusára utal. Az új csomagolással kombinálva tehát hangsúlyozni kívánjuk a lovak - számunkra az első helyen lévő - szépségét és nemességét.

bővebben az ENERGYS takarmányokról