ENERGYS

TAKARMÁNYOK LOVAK SZÁMÁRA

Takarmányaink széles kínálatából minden ló megtalálja a neki valót. A receptek kifejlesztése során az ő szükségleteiknek legjobban megfelelő összetevőkre összpontosítottunk. Korlátoztuk, valamint a lovak számára jóval természetesebb rostanyaggal helyettesítettük a gabonaféléket.

Takarmányok
Premium

Az összes lókategória igényeit tiszteletben tartó Premium termékcsaládba tartozó takarmányokat egyedülálló tulajdonságok jellemzik. Könnyen emészthető energia, zsírok és rostanyagok forrását jelentik. A müzliszerű struktúra elősegíti a takarmányadag megfelelő elkeveredését a nyállal, megszünteti a stresszt és elősegíti nem csak a sportlovak jó emésztését és általános egészségét.

Takarmányok Premium

Takarmányok
Base

A Base termékcsaládba tartozó granulált takarmány a ló napi tápanyag, vitamin és ásványi anyag bevitelét garantáló kiegyensúlyozott takarmányadag alapja. A PREMIUM takarmánycsalád kombinációjával egyszerűen biztosíthatja bármilyen terhelésnek kitett, tetszőleges kategóriába tartozó lovai megfelelő takarmányadagját.
 
 

Takarmányok Base

Takarmányok
Nature

A Nature termékcsaládba tartozó takarmányok természetes alapanyagokból saját (lovanként igényre szabott) takarmányadag összeállításának egyedülálló lehetőségét kínálják. Nem csupán idősebb és beteg, illetve lábadozó lovak számára alkalmasak, hanem a Base és Premium termékcsaládokba tartozó takarmányokkal kombinálva nagy sport-igénybevételnek kitett lovak számára is.

Takarmányok Nature